Logo Geopark Det Sydfynske Øhav

Snorkelture i Geopark Det Sydfynske Øhav

Oplev geoparken under overfladen med UNDINE II.

I projektet UNDINE II har vi i Øhavet etableret en grejtrailer fyldt med snorkeludstyr. Der er også udviklet en række aktiviteter og uddannet en gruppe af dedikerede snorkelinstruktører.

De uddannede instruktører udvikler og tilbyder snorkelture i Øhavets lave vand, hvor du i vægtløs tilstand kan opleve alt det liv her findes og nyde stilheden under havets overflade.

Det Sydfynske Øhav er geoparkens største, internationalt udnævnte Geosite – et oversvømmet istidslandskab med stenalderbopladser på havets bund. Hernede kan du opleve levn fra fortidens folk i det landområde, som efter sidste istid blev oversvømmet og blev det øhav, vi kender i dag. 

Ture for skoler med UNDINE II


Snorkelture i Øhavet er en spændende aktivitet for skoleklasser i mellemtrin og udskoling. Forud for, under og efter en snorkeltur er det muligt at arbejde med undervisningselementer fra en lang række fag.

Med grejtraileren er det muligt at tilrettelægge undervisningen på en strand nær jer.

Kontakt Svendborg Natur- og Miljøskole for at høre mere: naturskolen@svendborg.dk – de kan også henvise til en af de uddannede instruktører, som kan lave en tur fra kysten nær din skole.

Ture for familier, grupper, gæster med UNDINE II


Hvis dit næste arrangement til familiefesten, firmafrokosten eller gensynet med vennerne skal være lidt anderledes, kan I booke grejtrailer og instruktør til en tur under overfladen i Geopark Det Sydfynske Øhav.

Kontakt Svendborg Natur- og Miljøskole for at høre mere: naturskolen@svendborg.dk – de kan også henvise til en af de uddannede instruktører, som kan lave en tur fra kysten nær dig.

Mere om UNDINE II

Prøv en snorkeltur i geoparken

Snorkelture i Geopark Det Sydfynske Øhav med UNDINE II
Foto: Kristoffer Juel Poulsen

Der findes flere grejbaser og udbydere af snorkelture rundt omkring i Øhavet. Her kan du se, hvem du skal kontakte, hvis du opleve Geopark Det Sydfynske Øhav under overfladen: 

UNDINE II

SHORES Langeland

Øhavets Smakke- og Naturcenter

Trente Mølle Naturskole

Øhavsmuseet Faaborg

Nicus Nature

Projektet UNDINE II er finansieret af Interreg Deutschland-Danmark med midler fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.
Læs mere på

www.interreg5a.eu
www.interreg5a.eu

Kort