Logo Geopark Det Sydfynske Øhav
DK EN

Outdoor Guide - Det Sydfynske Øhav

Vores App "Outdoor Guide - Det Sydfynske Øhav" er fra december 2018 lukket ned!

Pga.  gentagne udfordringer med App´en i 2018, måtte vi desværre til sidst vurderer at Outdoorguiden måtte nedlægges. Den var ikke længere brugbar på den måde, og i den form vi ønskede, og som vi havde lovet vores brugere den ville være.

Der kommer en ny! Vi arbejder pt. med mulighederne for en ny App til 2020.                                                           Når det sker - vil det både stå i vores nyhedsbrev, samt på vores Facebookside.

 

Mobil-applikation - Find vej rundt i Det Sydfynske Øhavs tilbud til aktive naturelskere

 

Kort fortalt
Naturturisme I/S udgav i 2014 Mobil-applikationen Outdoor Guide – Det Sydfynske Øhav, Målet var at synliggøre de mange outdoor-muligheder i Det Sydfynske Øhav på en moderne platform. App'en er tænkt som det ultimative navigationsværktøj til folk med hang til oplevelser under åben himmel - hvad enten man udforsker området som dykker, lystfisker, uv-jæger, wind- eller kitesurfer, kajakroer, hiker eller rytter. Outdoor Guiden viser vej til hotspots, ruter, faciliteter og overnatningssteder.

Baggrund og formål
Øhavet rummer et hav af outdoor-oplevelser og faciliter, som måske ikke altid er lige lette at finde frem til for den ikke-lokale. App'en har til formål at hjælpe outdoor-entusiaster til lettere at finde vej til oplevelser og faciliteter, mens man er på tur. Men den skal også være en platform for formidling af de mange muligheder i planlægningsfasen. Ikke mindst skal app'en tydeligt kommunikere relevante sikkerhedsaspekter og vise, hvor der findes sårbare naturområder, og hvordan man på bedste vis tager hensyn til flora og fauna på sin færd.

Muligheder og fordele
App’en fungerer off-line. Det vil sige, at al information er tilgængeligt - også når et mobildatanetværk ikke er tilgængeligt. En væsentlig del af app'en består af et detaljeret kort med både søkort- og landkortstypografi, og den opdateres løbende i takt med den teknologiske udvikling, ligesom dataindholdet udvides og holdes op-to-date med input fra brugere i området.

Outdoor Guide - Det Sydfynske Øhav kan downloades gratis til både Iphone og Android. 

Samarbejdspartnere og fonde
Applikationen er udviklet af Naturturisme I/S i samarbejde med lokale aktører og med støtte fra Friluftsrådet og Oplevelsesbaseret Kystturisme.

Projektansvarlig hos Naturturisme I/S:
Kewin Friis Kamelarczyk, kewin.kamelarczyk@svendborg.dk

Kontakt vedr. Outdoorguiden kan ske til:                                                                                                                                    Karina Bjerg, karina.bjerg@svendborg.dk 

Gratis download

iPhone

Android

Projektsum: 1.500.000 dkr.

Projektet er støttet af:

Kort